design development website

Voor Van Overbeek ontwikkelden wij een maatwerk website met een koppeling naar Eyemove. Hieruit worden dagelijks de objecten opgehaald en wordt informatie van potentiele klanten ingeschoten.

Personalisatie

Bij het woningaanbod ziet de bezoeker direct de makelaar in beeld. Dit zijn ook de makelaars die de bezichtiging van de desbetreffende woning doen. Zo maak je online alvast kennis met je makelaar en kun je natuurlijk direct je vraag stellen of een bezichtiging inplannen.

Voor ieder wat wils

van-overbeek richt zich op ondernemers en accountants. Met elke doelgroep is rekening gehouden. Zo biedt van-overbeek gecertificeerde accountants een podium via de Vind een accountant tool. Op basis van een plaatsnaam of potscode zie je welke accountants in jouw omgeving met van-overbeek werken.

Koppelingen

De koppeling met de Kamer van Koophandel zorgt ervoor dat bedrijven een kort aanmeld formulier hoeven in te vullen. De autocomplete functie vult het formulier in op basis van je bedrijfsnaam. Zo weten ze bij Reeleezee ook meteen dat ze met ‘echt’ met een bedrijf te maken hebben. Nieuwe abonnementen worden direct via de API koppeling het eigen beheer systeem ingeschoten rekeninghoudend met de verschillende marketing funnels en automation.