Wereldwijde conversie door een online Room Configurator

ClientJabra
DevelopmentStudiodock
DesignThe Pack
Techstack

Kwalitatieve leads

Jabra, een wereldspeler op het gebied van audiovisuele apparatuur en software, was op zoek naar een manier om klanten en partners eenvoudig hardware te laten bestellen voor videovergaderingen. De wens, een op maat gemaakt systeem op een begrijpelijke en simplistische manier te kunnen verkopen. De uitdaging was om klanten en partners in staat te stellen om zelf hun vergaderruimtes naar een hoger niveau te tillen.

Optimale schaalbaarheid: om wereldwijde sales teams te ondersteunen
Soepele gebruikerservaring: ongeachte het apparaat of schermgrootte
Integratie met CRM: voor perfecte data uitwisseling

Room Configurator

Ontwerp je eigen vergaderruimte of kies een vooraf gedefinieerde ruimte om inspiratie op te doen. De roomconfiguratie stelt gebruikers in staat om hun vergaderruimte te personaliseren met de benodigde hardware voor videovergaderingen. De intuïtieve interface, ontworpen door The Pack, begeleidt gebruikers stapsgewijs door de configurator. Op basis van de gemaakte keuzes worden nieuwe opties voorgesteld. Zo bouw je stap voor stap jouw eigen vergaderruimte.

Focus op lokalisatie

Verkoopafdelingen over de hele wereld maken gebruik van de configurator binnen hun divisies. Een op maat gemaakte integratie waarborgt dat alle verzoeken onmiddellijk worden doorgestuurd naar de juiste contactpersonen voor verdere opvolging. De meertaligheid stelt alle landen in staat om de configurator te integreren in hun lokale marketing- en communicatie-uitingen.

Vue3 x Prismic

De headless setup biedt ongekende flexibiliteit en schaalbaarheid. Het beheer van alle content en processen in het gekoppelde Prismic CMS is eenvoudig, zonder dat er technische kennis voor nodig is.

Samenwerking

Binnen dit project bundelen we krachten met The Pack, die de verantwoordelijkheid dragen voor het UI/UX-ontwerp. Onze taak omvat de technische (door)ontwikkeling en het beheer van het platform. Het eindresultaat is een eigentijdse en gebruiksvriendelijke benadering waarmee potentiële klanten zelf hun vergaderruimte kunnen samenstellen.

Meer weten of samenwerken?

We maken graag kennis met je, neem contact op met Sergo.

Wij gebruiken cookies voor analytics en markting