Zichtbare digitale drive voor de accountant van de toekomst

ClientRS Finance
DevelopmentStudiodock
Brand & DesignWunder
Techstack

De betrouwbare branie achter je

RS staat voor Rock Solid, ook wel steengoed. Vastberaden de beste te zijn. Het team van meer dan 90 specialisten zorgt voor grip op je financiën, onderzoeken kansen en grijpen de juiste. De wens, een website die het nieuwe merkverhaal vertelt en het ondernemende karakter van alle collega’s ademt. De uitdaging, onderscheid RS Finance van een ‘typisch accountantskantoor’ en spreek moderne ondernemers aan vanuit dezelfde ambitie en waarden.

Schaalbaar CMS,: passend bij het continu groeiende karakter van RS Finance
Flexibele pagebuilder: zonder visuele beperkingen
Snelle en SEO geoptimaliseerde: online ervaring

Een combinatie van expertise en innovatie

Met digitalisering in het DNA van RS Finance, is er een strakke en moderne website gebouwd die de essentie van het bedrijf weerspiegelt. Een schaalbare en efficiënte technologiestack vormt de basis voor online groei, ontworpen om flexibel te zijn. Zo kan het meegroeien met de behoefte van RS Finance. Het kenniscentrum, als belangrijk onderdeel van de website, drijft het organisch verkeer aan waar op een speelse manier serieuze inhoud wordt gebracht waardoor het leren en begrijpen van complexe financiële concepten een boeiende ervaring wordt.

AI fotografie

Het speelse en grensverleggende karakter van RS Finance wordt niet alleen weerspiegeld in hun bedrijfsstrategieën, maar komt ook tot uiting in de fotografie op de website. Door gebruik te maken van AI technologie heeft fotograaf Sander Coers in samenwerking met Branding agency Wunder meerdere AI gegenereerde beelden kunnen produceren. Deze visuele representatie is een belangrijk aspect van de merkidentiteit van RS Finance, die helpt om een unieke en onderscheidende aanwezigheid in de markt uit te dragen.

Samenwerking

Branding agency Wunder staat aan de basis van het nieuwe merkverhaal van RS Finance, verantwoordelijk voor strategie en design. Als tech team voor creatieve agencies sluit Studio Dock hier perfect op aan. Resultaat, een moderne en innovatieve website als basis voor online groei.

Studio Dock voelt bijna als een intern team. Ze communiceren gemakkelijk en plezierig, met ons én met RS Finance. Ze hebben een zelfde gevoel voor design, maar ook technische vragen lossen ze snel en proactief op. Heel fijn werken.

Alef de Jong

Founder, creatief- en merkstrateeg

Studio Dock zorgde voor een perfecte vertaling van het design voor de website. De prettige samenwerking en vlotte levering maakten het verschil!

Arjen Schipperus

CEO RS Finance

Meer weten of samenwerken?

We maken graag kennis met je, neem contact op met Sergo.

Wij gebruiken cookies voor analytics en markting