Het merkverhaal van een premium afbouwbedrijf voor superjachten

ClientSeable&Co
DevelopmentStudio Dock
Brand & Design..,Staat Amsterdam
Techstack

Kruispunt van ambacht en innovatie

Seable&Co is een gespecialiseerd afbouwbedrijf van superjachten. De primaire focus is de ervaring van de eigenaar aan boord. Een combinatie van ambachtelijke knowhow en vindingrijkheid zorgen voor de beste op maat gemaakte sparuimtes, zwembaden, marmeren meubels en meer. De wens, creëer een online ervaring die het premium verhaal van Seable tastbaar maakt. De uitdaging, hoe brengen we de verschillende divisies van Seable&Co samen tot één unieke online ervaring?

Schaalbaar design systeem: dat het premium verhaal van Seable vertelt
Flexibel CMS: gebaseerd op componenten om snel en eenvoudig pagina's te lanceren
Snelle en SEO geoptimaliseerde: online ervaring

Designsysteem

Het integreren van een design systeem in een CMS helpt niet alleen bij het handhaven van consistentie in het ontwerp, maar het maakt ook het beheer en de creatie van content efficiënter en gestroomlijnder. Het zorgt ervoor dat alle betrokkenen op één lijn zitten met de visuele identiteit van de website. De componenten kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan pagina’s waardoor content-editors ultieme vrijheid ervaren in het opbouwen en publiceren van pagina’s.

Basis voor verdere groei

Met het nieuwe merkverhaal als fundament draagt de website nu bij aan de verdere groei van het merk Seable&Co. Door consistente branding en storytelling wordt de herkenbaarheid van het merk vergroot, wat resulteert in het opbouwen van relaties en het stimuleren van groei.

Samenwerking

Het branding bureau ..,Staat Amsterdam heeft een cruciale rol gespeeld bij het ontwikkelen van het nieuwe merkverhaal van Seable&Co, waarbij zij verantwoordelijk waren voor zowel de strategie als het design. Onze rol is de technische doorvertaling naar online. Resultaat, een moderne en innovatieve website die het fundament voor online groei vormt voor Seable&Co.

Meer weten of samenwerken?

We maken graag kennis met je, neem contact op met Sergo.