Een schaalbaar content platform in 12 landen dat zorgt voor Europese groei

ClientYakult
DevelopmentStudiodock
Brand & DesignNewcraft
Techstack

Een nieuwe digitale brand experience

Het Japanse probiotica drankje was op zoek naar samenwerkingspartners om haar nieuwe pan-Europese marketingstrategie digitaal te realiseren. De behoefte was een technisch schaalbare basis voor de implementatie van de nieuwe merkbeleving. De uitdaging: flexibel maar toch consistent te blijven in online communicatie en het behoud van de merkbeleving in heel Europa zonder beperkingen op het gebied van technologie.

Flexibel CMS: gebaseerd op componenten om snel en eenvoudig pagina’s te lanceren
Schaalbaar platform: voor 10+ Europese marketing teams
Optimale SEO performance: door een moderne tech-stack

Flexibiliteit, schaalbaarheid en consistentie

Het intuïtieve design systeem van Newcraft is omgezet naar een CMS dat is gebaseerd op componenten. Dit stelt content editors in staat snel en flexibel pagina's lanceren zonder concessies te doen aan de merkbeleving. Door "Mix and Match" kunnen unieke paginacombinaties worden gecreëerd waardoor er sneller en consistenter gepubliceerd kan worden zonder technische beperkingen.

Performance is key

Achter de schermen waarborgt een moderne tech-stack een optimale prestatie voor meerdere websites allemaal vanuit één codebase. Het is ontworpen om relevant te blijven met specifieke aandacht voor lokalisatie. Om de organische groei nu en in de toekomst te bevorderen spelen pagina-prestaties en technische optimalisaties voor SEO een cruciale rol in de samenwerking. Zo blijft het content platform snel, betrouwbaar en goed vindbaar.

Samenwerking

Meerdere agencies bundelen hun krachten om de ambitie van Yakult te verwezenlijken. Wij vervullen de rol van adviseur en uitvoerder van de (lange termijn) technologie. Het eindresultaat is een modern, schaalbaar en consistent platform dat organische groei ondersteunt.

Meer weten of samenwerken?

We maken graag kennis met je, neem contact op met Sergo.

Wij gebruiken cookies voor analytics en markting