Duurzame groei door een website die meebeweegt

ClientZonnemarkt
DevelopmentStudiodock
SEO & AdvertisingDGTLBase
Techstack

Een optimale klantervaring

Bij Zonnemarkt draait alles om een optimale klantbeleving: duurzame en eerlijke energie voor iedereen. De uitdaging: Een online ervaring creëren waar elke bezoeker eerlijk advies kan vinden en waar de website fungeert als de kern van het servicegerichte merkgevoel van Zonnemarkt.

Flexibel CMS: voor marketeers zonder technische beperkingen
Technische SEO optimalisaties: om rankings en indexering te bevorderen
Gebruiksvriendelijk ontwerp: voor een optimale gebruikerservaring

Online groei strategie

De strategische marketingbenadering van DGTLbase is geïntegreerd in de nieuwe website, met als doel hoogwaardig verkeer aan te trekken om de concurrentie voor te blijven. Het transparante online offerteproces zorgt voor duidelijkheid bij potentiële klanten. De integratie met het CRM-systeem maakt opvolging voor adviseurs van Zonnemarkt een stuk eenvoudiger.

Solide basis voor organische groei

Dankzij de flexibele opzet van het CMS ondervinden marketeers geen technische beperkingen. Hierdoor kunnen zij snel en eenvoudig pagina's creëren om hun SEO-strategie te optimaliseren. Met Google Tag Manager wordt het verkeer op een anonieme manier vastgelegd, wat resulteert in nauwkeurige tracking en dashboarding. Het eindresultaat, een website die daadwerkelijk bijdraagt aan duurzame groei.

Meer weten of samenwerken?

We maken graag kennis met je, neem contact op met Sergo.

Wij gebruiken cookies voor analytics en markting