De zes zekerheden van Studio Dock

1

Technology follows design. Always!

Belofte

Ons enthousiasme voor technologie is groot, daar ligt tenslotte onze expertise maar bovenal richten we onze expertise op het verwezenlijken van jouw ontwerpen. We brengen esthetisch inzicht samen met een voorliefde voor naadloze ontwerpen boven technische hoogstandjes die niet visueel aantrekkelijk zijn. Jouw ontwerp, zorgvuldig gepland en goedgekeurd door de klant, wordt door ons nauwkeurig tot leven gebracht - niet iets wat erop lijkt, maar exact zoals jij het hebt ontworpen!

Bewijs

We nemen jouw ontwerp als onze leidraad en zetten ons volledig in om het tot in de puntjes te realiseren. Van de eerste schets tot de laatste pixel, we werken met uiterste precisie om ervoor te zorgen dat elk aspect van het ontwerp nauwkeurig wordt overgebracht naar de uiteindelijke website. We betrekken jou als klant actief bij het proces met regelmatige updates en feedbackmomenten om ervoor te zorgen dat we op één lijn blijven en eventuele aanpassingen in een vroeg stadium kunnen doorvoeren.

2

Innovatieve technologie is key

Belofte

We hechten meer waarde aan het ontwikkelen van een naadloos design boven een technisch hoogstandje dat er niet goed uitziet. Echter, dit betekent niet dat we technologie niet serieus nemen; integendeel, het vormt de kern en drijvende kracht achter ons werk. We zijn voortdurend bezig met het verkennen en implementeren van nieuwe technologieën om nog beter presterende websites te ontwikkelen.

Bewijs

We houden voortdurend de vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen en dagen onszelf uit met innovatieve ideeën en toepassingen. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze websites niet alleen modern, sneller, maar ook gebruiksvriendelijker zijn en klaar voor de toekomst.

3

Real-time inzicht in je project

Belofte

We begrijpen het belang van het hebben van inzicht in de voortgang van een project. Dit is van cruciaal belang voor jouw eigen planning en om de verwachtingen van klanten effectief te kunnen managen. Daarom stellen we je graag in verbinding met onze online Projectmanagement tool. Samen kunnen we de controle over het project behouden en onaangename verrassingen voorkomen.

Bewijs

We maken gebruik van JIRA, een online systeem dat je real-time inzicht geeft in het project. Bovendien organiseren we wekelijks een projectoverleg waarin we de huidige status, lopende acties en verantwoordelijkheden bespreken.

4

Een vast Agency team member

Belofte

Je hebt altijd real-time inzicht in het project, maar we begrijpen dat er soms onverwachte of dringende vragen opkomen. Daarom staan we klaar via Slack, waar je een bericht kunt sturen via de app, of je kunt bellen met jouw toegewijde Project Owner. Hij is volledig op de hoogte van jullie bureau, het project en jullie team, dus maak je geen zorgen. We zijn er om het voor je te regelen.

Bewijs

Bij de integratie van een nieuw bureau wijzen we een vaste Agency team member toe. Deze persoon fungeert als jouw vaste aanspreekpunt en is eigenlijk jouw externe collega voor ontwikkeling. Hij beheert niet alleen alle lopende samenwerkingen, maar onderhoudt ook de relatie en staat tussen projecten door klaar om te sparren of om vragen te beantwoorden.

5

Externe in-house development team

Belofte

We zijn er voor jou als jouw externe in-house development team. Voel je vrij om ons te benaderen met vragen over potentiële projecten, jouw eigen website, of de laatste ontwikkelingen in web tech. We staan klaar om te helpen!

Bewijs

Zie ons als jouw interne collega's; als je een vraag hebt of wilt brainstormen, aarzel dan niet om ons te bellen! En maak je geen zorgen, er zijn geen kosten aan verbonden. Net zoals wanneer je even met een collega op kantoor overlegt, ontvang je geen factuur, toch?

6

Afspraak is afspraak

Belofte

Dat betreft zowel het budget als de planning. Niets is frustrerender dan een bureau, klant of collega die zijn afspraken niet nakomt. Daar hebben wij zelf ook een hekel aan.

Bewijs

Elk project begint met een intake waarin we de eisen, deliverables en verwachtingen bespreken. Het plan van aanpak, inclusief budget en timing, dat we vervolgens opstellen, is leidend. Wij zetten alles op alles om dit na te komen, en we verwachten van anderen hetzelfde.

Meer weten of samenwerken?

We maken graag kennis met je, neem contact op met Sergo.

Wij gebruiken cookies voor analytics en markting