Het service gerichte webdevelopment bureau voor branding- en design agencies

Het creëren van een website is slechts het begin. Het realiseren van een website die zowel flexibel, eenvoudig te beheren en prestatiegericht is, is waar het verschil gemaakt wordt.

Met tien jaar ervaring hebben wij onze processen gefinetuned en sluiten wij naadloos aan op de behoeften. Van het vertalen van designs van creative agencies, tot het in kaart brengen en begrijpen van de doelen van de eindklant.

Als development-only agency geloven wij sterk in specialisatie waardoor we diepgaande expertise opbouwen. We helpen klanten met creatieve websites en animaties tot het organiseren en ontwikkelen van content heavy websites zodat ze beheerbaar en performant zijn en blijven.

Campagne en awarenessContent heavy websites

Campagne en awareness

Landing Pages
Scroll Stories
Digital Experiences

Van het ontwikkelen van campagnepagina's met een korte time-to-market tot het creëren van scrollstories en digitale ervaringen waarin animaties en cutting-edge webtechnologieën samenkomen. Wij beschikken over de ervaring en expertise om het project naar een hoger niveau te tillen.

We zijn beschikbaar vanaf het prille begin van een project zodat je ons direct kunt betrekken. Op die manier kunnen we adviseren over de meest recente mogelijkheden en hoe keuzes van invloed zijn op zowel het budget als de planning. Zo creëren we een gestroomlijnd traject waarbij we het beste uit het budget halen en verrassingen in de planning voorkomen.

Cases

Content heavy websites

Content Websites
Multisite Platforms
API Koppelingen

Content-heavy websites draaien om oplossingen die niet alleen vandaag, maar ook morgen nog relevant zijn. De kracht van een goed georganiseerd CMS dat niet alleen gestroomlijnd is, maar ook klaar is voor de lange termijn. Onze aanpak is flexibel: we werken met componenten die snel en gemakkelijk kunnen worden gepubliceerd, zodat content snel en eenvoudig up-to-date kan worden gehouden.

Bovendien hebben we ruime ervaring in het integreren van koppelingen middels API's, waardoor websites naadloos kunnen samenwerken met andere platforms en systemen. En uiteraard houden we altijd de belangrijke aspecten van SEO en prestaties in gedachten, omdat we weten dat een content-heavy website alleen succesvol kan zijn als deze goed vindbaar is en snel laadt.

Met onze focus op duurzaamheid, flexibiliteit en prestaties zorgen wij ervoor dat content-heavy websites niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst een krachtige online aanwezigheid behouden.

Cases

Meer weten of samenwerken?

We maken graag kennis met je, neem contact op met Sergo.

Wij gebruiken cookies voor analytics en markting